A legtöbb nő vágyálma az, hogy akár fehérneműben, akár fürdőruhában vagy éppen falatnyi bikiniben magabiztos, vonzó és nem utolsó sorban komfortos legyen.

Az a jó hírünk, hogy tündér-keresztanya személyében minden testtípusnak elhozzuk a tökéletes fazont, ahol nincs is más teendő, mint leülni és körülbelül 10 perc alatt, a segítségünkkel, kiválasztani azt, ami szerinted a legközelebb áll hozzád!

Ebben a cikkünkben összeszedtünk 5 csodás fürdőruha kollekciót, amiből mindenki megtalálja a saját stílusát és nem utolsó sorban azt, ami tökéletesen passzol az idomaihoz!


Ko Phi Phi Mui » Tovább a termékhez

Ahogy a nevéből is hallatszódik, egy csodás Thaiföld ihlette kollekcióról van szó, mely már a viselésével is közelebb visz minket a tengerhez. Tüzes színekkel és igazi tengerparti motívumokkal díszített fiatalos összeállítás érhető el belőle.

Szívből ajánljuk azoknak, akik szeretik a színes, divatos megjelenést, illetve azoknak, akik a mellméretük miatt kénytelenek voltak eddig az unalmasabb darabok közül válogatni, hiszen a termékcsalád méretezésének köszönhetően HH kosárig is találsz magadnak darabokat.

A kosár kialakításának köszönhetően kényelmes, stabil támaszt és lélegzetelállító dekoltázst biztosít.

Ideje kibújni a csigaházból és merészebbnek lenni!

2. Montreal » Tovább a termékhez

Föld körüli utunk következő állomása Kanada második legnagyobb városáról elnevezett Montreal kollekciónk, mely a fürdőruha divatban is méltán előnyös helyen szerepel minden nőnél. A klasszikus, mégis kifinomult vonalak minden korosztálynak ideális választás!

A csavart mintának köszönhetően a bikini felsői kiemelik a dekoltázst úgy, hogy végig visszafogott marad viselője. Párosítás szempontjából többféle bikini alsó is elérhető:


Visszahajtós bikini alsó a csípő hangsúlyozásához és az esetleges alhasi zsírpárnák elfedéséhez. Klasszikus bikini alsó, ami minden, a webshopunkban kapható felsőrésszel kompatibilis

Csatos bikini alsó, ami mint egy ékszer feldobja a bikini

3. Deco Swim » Tovább a termékhez

A nagy melleknek elengedhetetlen a megfelelő támasz és a kényelmes kosárkialakítás. A Deco Swim minden szempontból megfelel az elvárásoknak. A szép dekoltázs, megfelelő tartás, felhőtlen pihenési lehetőséget biztosít.

A bikini felső kialakításában nagy hangsúlyt fektettek a tervezők az ideális formai és tartási elvárásokra. Mélyen dekoltált fazonja a középen elhelyezett masninak köszönhetően vonzza a tekintetet.

4. Spirit » Tovább a termékhez

A Spirit kollekció lelkét a csipke képezi. A kifinomult minta és a modern színvilág találkozása egy szuper termékcsaládban. A menta, rózsaszín, indigó és fekete színekben elérhető bikini alsók és felsők fiatalos és magabiztos megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

Bikini felsőjéből elérhető nyakba akasztós és félkosaras változat is. Kényelmes, színeit és méreteit tekintve bátran kombinálható!

5. Making waves » Tovább a termékhez

Mozgalmas minta, feltűnő megjelenés és maximális kényelem! Ha csak egy szóval lehetne jellemezni, akkor a trendi illene rá a legjobban!

Különböző bikini felsőinek köszönhetően minden korosztály megtalálja a számára kedvező formát. Elérhető bikini felsők:


Merevítős szivacsos, a tökéletes tartás és forma eléréséért
Merevítős, nyakba akasztható pánttal a szép barnulásért
Merevítős szivacsos bikini top a sportos és visszafogott dekoltázs jegyében

Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, a legjobb döntést hozod! Ha pedig bizonytalan vagy a méret vagy a fazont illetően, kérj időpontot és nézzük meg, milyen az, amikor az elképzeléseid és a szakértelem találkozik! Időpont foglalás: https://www.bravissima.hu/online-idopont-foglalas