BRAVISSIMA fehérnemű és fürdőruha webáruház

Termékeink

Félkosaras melltartó
Ennél a melltartótípusnál a kosár alacsonyan fejeződik be és kerek dekoltázst ad. Remek megoldás kerek nyakú ruhákhoz, topokhoz. 

 

 


Telikosaras melltartó

Ennél a melltartó típusnál a kosár magasan feljön. Szépen megemeli a mellet és jó tartást ad. A vállpántok közelebb kerülnek a nyakhoz és általában szélesebbek, mint a félkosaras melltartóknál. Szépen különválasztja a melleket.

 

 

 

Mélyen kivágott melltartó
Ez a típus a két mell között mélyen záródik, ezért merészen kivágott ruhákhoz, topokhoz ajánlott. Fontos tudni, hogy ezek a melltartók nem mindig tartják olyan stabilan a melleket, mint a félkosaras vagy telikosaras melltartók.

 

 

 

Vállpánt nélküli melltartó
Ez a típusú melltartó szinte nélkülözhetetlen az alkalmi ruhákhoz, amikor nem szeretné, hogy a melltartó vállpántjai látszódjanak. Néhány modellhez lecsatolható vállpánt is tartozik, amely biztosítja, hogy a hagyományos úton vagy nyakbaakasztós módon, vagy hátul keresztezett vállpántokkal is tudja hordani. Ideális parti és alkalmi ruhákhoz.

 Sport melltartó
A női mellben nincsen izom, így egy jó sport melltartó nélkül a sportolás közben a mellek csak ugrálnának. Hogy ezt elkerüljük, egy, a melleit különösen jól alátámasztó és tartó melltartóra van szükség. A sport melltartó a melleket hozzányomja a bordákhoz, a maximum tartás és a minimum mozgás érdekében. Ez a melltartó szinte teljesen fedi a mellet .

 


 

Előre megformált / varrás nélküli melltartó
Ez a típusú melltartó teljesen síma felületet biztosít, ezáltal szinte eltűnik a ruha alatt. Válasszon egy testszínű melltartót fehér ruha alá vagy egy egyszínű passzos tophoz. Átlátszó csipke ruháknál vagy topoknál egyenletes alsó felületet biztosít. 

 

 

Szoptatós melltartó
A legjobb időpont a beszerzésre szülés előtt , minél közelebb a baba várható születéséhez. Azt javasoljuk, hogy vásárláskor a leglazább kapocshoz kapcsolja, így szülés után amikor a test körfogata kisebb, a kapocs állítással feszesebbé tudja tenni, hogy a megfelelő tartás biztosítsa a mellainek ebben a nagyon érzékeny időszakban.

 

 

 

Merevítő nélküli melltartó
Önnek nem kell várandósnak lennie ahhoz, hogy élvezze a merevítő nélküli melltartók előnyét. Ez a típus kiváló a mindennapokra, lágy kényelmes tartást biztosít. Ajánljuk még a viseletét az ágyba, ahol a kötőszöveteket támasztja alá, ezáltal védi a mellet.

 

 

Multiway melltartó

Ennek a típusú melltartónak álatlában előformászott, varrás nélküli a kosara és a vállpántja több féle képpen felhelyezhető. A pánotkat hordhatja normál módon, nyakbaakasztva vagy hátul kersztezve, ahogyan a ruhája éppen megkívánja. Nagyon praktikus szinte mindeféle ruha kivágáshoz felvehető.