BRAVISSIMA fehérnemű és fürdőruha webáruház

Termékeink

TERMÉKKEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Merevítős fehérneműk, fürdőruhák

Minden merevítős fehérnemű és fürdőruha alapvetően ugyanazt a kezelést igényli a mosásnál. Azt javasoljuk, hogy ezeket kézzel mossák ki, mivel a mosógépben a ruha összegyűrődik és ezáltal a merevítő eldeformálódhat, valamint kiszúrhatja az anyagot. Ha a merevítő teljesen átszúrja az anyagot, akkor kieshet a fehérneműből és a mosógép belsejében kárt okozhat. Továbbá azt is javasoljuk, hogy szárításkor a merevítős ruhadaraboknál kerüljék a közvetlen hőt, úgy mint a radiátoron, szárítógépben való szárítást, mivel ez szintén károsíthatja, meggyengítheti a merevítőt.

Fehérneműk

Ahhoz, hogy fehérneműit tip-top állapotban őrizze meg, azt javasoljuk, hogy hideg/kézmeleg vízben kézzel mossa azokat. A kézi mosás kicsivel több időt vesz igénybe, de higgye el, megéri! A forró víz károsíthatja a finom anyagokat, csipkéket, hímzéseket és az anyag elasztikusságát. Hideg víz használata elősegíti, hogy a fehérnemű színe élénk maradjon, és hogy a fehér anyag ne szürküljön meg. Továbbá javasoljuk, hogy ne hypózza, fehérítse, vasalja a termékeket és ne tegye be szárítógépbe. 

Fürdőruhák

Meghosszabbíthatja egy fürdőruha életét és megvédheti klór, izzadás naptej okozta károsodások ellen, ha használat után azonnal hideg vízben kiöblíti. Ajánlatos elkerülni az öblítő szereket is a mosáskor, mivel ezek károsítják a fürdőruha anyagában lévő Lycrát és ezáltal a fürdőruhát. Ne felejtse el, hogy a legtöbb fürdőruha nem nyújt védelmet a nap sugárzása ellen, ezért a fürdőruha alatt is leéghet a bőre, ha ott nem használ naptejet.

Azt javasoljuk, hogy kb. fél órával a fürdőruha felvétele előtt kenje be testét naptejjel, így azt a bőre beszívja és nem hagy foltot a fürdőruhán. Továbbá javasoljuk, hogy ne hypózza, fehérítse, vasalja a termékeket és ne tegye be szárítógépbe. 

 

Vásárlástól való elállás joga

 

Amennyiben egy beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, ezt kérjük, ügyfélszolgálatunknak e-mailben jelezze:ugyfelszolgalat@bravissima.hu

A 45/2014 (II.26) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14naptári napon belül. A 14 napos gondolkodási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét.

Amennyiben a vásárlást követő 14 napon belül el kíván állni  a vásárlástól, úgy kérjük, hogy a sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentesen, eredeti csomagolásban, minden címkével együtt) terméket a számlával, saját költségén küldje vissza a BRAVISSIMA címére (1212 Budapest, Maros u. 32.), és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát  vagy csere lehetőséget biztosítunk. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

A kért cserét 72 órán belül postára adjuk, amennyiben a kért termék raktárunkon van. Ha a kért csere termék nincs raktáron és beszerzést kell indítanunk, úgy a termék cseréje több, mint 14 napot is igénybe vehet, a beszállító visszajelzése alapján.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és/vagy nem tudja hiánytalan csomagolásban, címkékkel együtt cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Abban az esetben, ha az eredeti megrendelése kiszállításakor szállítási költséget fizetett, és a cserét postai úton kéri, nem számolunk fel szállítási költséget.

Abban az esetben, ha a  megrendelése kiszállításakor nem fizetett szállítási költséget és visszaküldött termék helyett cserét kér, és a cserét postai úton teljesítjük, úgy postaköltséget számolunk fel, a különbözet teljesítésének módja szerint. (előre utalás vagy utánvét)

 Abban az esetben, ha teljes körűen eláll a megrendeléstől, tehát a megrendelés minden darabját visszaküldi, és fizetett szállítási költséget, úgy az alap szállítási díjat térítjük vissza Önnek.

Előformázott melltartókat dobozban küldjön vissza, mert buborékos vagy sima borítékban sérülnek!

Használatba vett vagy a visszaküldés során sérülten visszaérkezett terméket nem veszünk vissza, nem cserélünk, és nem fizetjük vissza az árát! 

 

Figyelem!

Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, vagy eltávolította a papír vagy a belső címkét, már nem állhat el a vásárlástól. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének és felpróbálásának lehetőségét.

Próba utáni személyes átvétel és vásárlás esetén a termékeket NEM VESZÜK VISSZA! Ebben az esetben nem él a 14 napos elállás joga.

A termékek bevarrt címkéin feltüntetett kezelési útmutatót kérjük, hogy tartsa be.

 

  Kézi mosás, tilos géppel mosni az ruhát, sőt, az ajánlott vízhőmérséklet ne haladja meg a 30 °C-t
  Mosógépben mosható maximum hőmérsékletet a lavór belsejében lévő szám mutatja. Ez lehet: 30-40-50-60-70-95 °C
  Az aláhúzott lavór azt jelenti, hogy minden esetben kímélő mosás szükséges. Figyeljünk arra, hogy kímélő mosás esetén a mosógépet csak maximum félig töltsük meg ruhákkal
  A vegytisztítás tilos! Ilyen esetben figyeljünk arra, hogy folyékony folttisztító sem alkalmazható
  Tilos szárítógépben szárítani az anyagot
  Tilos a klór használata. Figyeljünk, mert sok folttisztító tartalmaz klórt, így azok sem ajánlottak
  Nyugodtan klórozhatjuk a ruhát
  Ennél a jelnél tilos a ruha vasalása
  A háztartási vasalásra ad információkat
  Az 1 pontosnál 110 C° fokos vasalási hőmérséklet, a 2 pontos 150 C° fokos talphőmérsékletű vasalást ajánl
  Függesztve szárítás

 

Angol megnezevések a termék cimkében:

 

  • · Rinse after use in cold water – használat után öblítse ki hideg vízben
  • · Wash colour separately – színeket külön-külön mossa
  • · Machine wash – gépben mosható
  • · Hand wash – kézzel mosható
  • · Dry away from direct  heat and sunlight – tartsa távol hőtől és napsugárzástól
  • · Do not bleach – nem fehéríthető
  • · Do not iron – nem vasalható
  • · Do not use fabric conditioner – ne használjon öblítőt (fürdőruhánál)
  • · Do not tumble dry – ne szárítsa gépben

Méretezés Freya, Fantasie és Elomi márkáknál

 

A Freya, Fantasie és Elomi márkáknál az angol méretezést használjuk úgy, hogy az inch-ben megadott hátszélességet cm-re váltjuk és az UK kosárméretet megtartjuk! Amennyiben a termék papír címkéjén eltérő a méretezés, úgy azt minden esetben átcímkézzük! Sajnos a bevarrt címkén ezt nem tudjuk megtenni, így az eltérő lehet a papírcímkétől. Az értékesítés során használt méretek a Freya, Fantasie és Elomi márkáknál:

 

UK kosárméret

C

D

DD

E

F

FF

G

GG

H

HH

J

JJ

K

Bravissima kosárméret

C

D

DD

E

F

FF

G

GG

H

HH

J

JJ

K

EU kosárméret

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

  

Automatikus garanciavesztést von maga után, ha nem tartja be a termék címkéjén feltűntetett termékkezelési útmutatót!

Sajnáljuk, de használatba vétel után nem tudjuk visszavenni vagy kicserélni azokat a fehérneműket és fürdőruhákat, amelyek azért sérültek, mert Ön nem követte és tartotta be a kezelési útmutató javaslatait!

Összehasonlítás

Nincsenek összehasonlítható termékek.

Hírlevél