Egy nő napját nagyban meghatározza az, hogy mit visel a ruha alatt. Legyen akár egy egyszerű munkanap, ami már-már unalmas, vagy épp az esküvőd napja, a kisugárzásod és a nőiességed akkor van a legjobb kezekben, ha a megfelelő fehérneműt viseled.

Jogos lehet a kérdés: És mi a megfelelő fehérnemű?

Ebben a rövid cikkben összeszedtünk nektek 5 olyan fehérneműt, ami élethelyzethez, alkalomhoz vagy akár sporthoz választva jó társad lesz nőiességed megélésében.

OCCASIONS míder » TOVÁBB A TERMÉKHEZ

Közel a nagy nap, de még bizonytalan vagy abban, hogy mit fognak szólni a ruhádhoz az ismerősök? Hidd el, a te választásod a te döntésed és a nagy nap csakis rólad szól!

Az Occasions míder kollekciónk nemcsak a tökéletes alakodat mutatja meg a legelőnyösebb formában, hanem az önbizalmadat is felturbózza, hiszen egy szexi, kifinomult fehérnemű birtokosa lehetsz.

Legyen szó esküvőről, bálról, alkalmi ruha viseléséről, a merevítős, csipkebetétes fehérnemű remek választás.

Patsy » TOVÁBB A TERMÉKHEZ

A kollekció különlegessége, hogy többféle alsóneműt is választhatsz a már kedvencé vált Patsy melltartódhoz. (Ha még nincs meg a kedvenced, hidd el, bármelyiket is választod, hű társad lesz a mindennapokban)

Az apró mintái és a játékos színösszeállításai miatt fiatalos, trendi megjelenést kölcsönöz a ruha alatt is. Legyen szó akár francia alsóról, tangáról vagy éppen klasszikus fazonról, ami fodrokkal van díszítve, mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Faye » TOVÁBB A TERMÉKHEZ

A praktikum és a nőiesség találkozása ihlette a Faye kollekciót, mely a klasszikus mintáival az alapdarabok egyikét képezi minden nő fehérneműs szekrényében. 

Színeit tekintve fekete, fehér és testszínű darabokból áll, amit a különböző fazonú fehérnemű alsók sora követ. Már csak el kell döntened, hogy miben érzed magad komfortosan. 

Biztos lehetsz, hogy megfelelő támaszt és tartást biztosít a melleidnek az egész napos kihívásokkal szemben.

Serene » TOVÁBB A TERMÉKHEZ

Serene olyan, mint a legjobb barátnőd, mindig tudja, hol tud segíteni, de sosincs a terhedre. A Serene kollekció kialakítása során a legjobb barátnőt alkották meg a tervezők, hiszen láthatatlan támaszt nyújt a finom, anyagában csíkozott mintájú merevítős teltkosaras melltartó.

A mozgás és a felpörgött mindennapok legnagyobb segítségét jelenti ez a fazon, hiszen a folyamatos munka, a jövés-menés és a házimunka különböző kihívást jelentenek testünknek is. A megfelelő támasznak és az enyhén vastagított pántoknak köszönhetően a nagyobb mellek hátra helyezett terhe a nap végeztével sem okoz fájdalmat majd.

Kitűnő választás így a mindennapok hőseinek, azaz Neked is!

New impact » TOVÁBB A TERMÉKHEZ

A stresszes időszakok levezetése mindenkinél máshogy történik, de a megfelelő fehérnemű használata több mint alapszabály, legyen szó akár sportról, akár a gyerkőc után való szaladgálásról, vagy épp egy sokáig halogatott nagytakarításról.

A New impact szürke sportmelltartója tökéletes tartást biztosít a mell alatti széles gumicsíknak valamint a magasan záródó mellkasi résznek köszönhetően. Így biztosak vagyunk abban, hogy nincs olyan mozdulat, élethelyzet, ahol ne állná meg a helyét. Kell ennél több?

Tudjuk, hogy csak 5 terméket ígértünk az elején, ezt be is tartjuk, azonban egy 6. dolgot is említenék! A fenti termékek mindamellett, hogy remek választások 1-1 élethelyzetre, még akciósak is! Úgyhogy irány a webshop és válasszátok ki a számotokra a legjobb darabokat!