Bár még a tél derekán vagyunk, és korainak érezhetjük a fürdőruha vásárlást, mégis a hidegben, megcsúszva a jégen tudjuk a szívünk legmélyén, hogy szívesebben sétálgatnánk egy napsütötte homokos tengerparton.

Legyél akár dolgozó nő, iskolába gyermekét indító anya, vagy a munka hőse, akinek esetleg nehéz a mell mérete és keskeny háta miatt megtalálni a tökéletes fürdőruhát, hidd el, a strandszezon idén is eljön, én pedig segítek a lehető legjobb fürdőruhát megtalálni neked!

Összeszedtem azokat a fürdőruhákat, amik ár érték arányban a legjobb választás lesz számodra és mint tudjuk, egy előnyös, jól tartó fürdőruha aranyat ér!

5. helyezett: Az Arizona

Nem más, mint az Arizona névre hallgató kissé merészebb dizájnt követő bikini összeállításunk. A zöld, türkiz és további csodás árnyalatokban pompázó kígyóbőr mintás fürdőruha fiatalos és divatos megjelenést kölcsönöz viselőjének úgy, hogy a fazonban választható melltartók maximális támaszt nyújtanak minden helyzetre. 

Számtalanszor találkoztunk már azzal a problémával, hogy a bikini szettnél bár a fürdőruha alsó tökéletesen illett ránk, azonban a melltartó része finoman szólva is kicsinek bizonyult. Az a jó hírem, a Bravissimánál szabadon választhatsz méretet bikini felsők és alsók tekintetében, így ha melltartó méretben erősebb vagy, de keskenyebb a csípőd, akkor is nyugodt szívvel válogathatsz kínálatunkból.

 

4. helyezett: A Beqa

Következő kedvencünk nem más, mint a Beqa névre keresztelt, fekete fehér mintás fürdőruha kollekciónk, mely elkészítésénél előtérbe helyezték a sokfunkciós kialakítást és a praktikus párosítást.

Ebből a típusból elérhető magas derekú bikini alsó is, mely amellett, hogy “ápol és eltakar”, idén is a divat trendek élére került. Ha van rajtad pár kiló felesleg, vagy csak komfortosabban érzed magad úgy, hogy fedve van a hasad, mindenképpen ezt válaszd, hiszen biztonságérzetet nyújt úgy, hogy közben követed a trendeket.

A fazonból kialakított többféle felsőrésznek köszönhetően mindenki megtalálja a számára legideálisabb.

 

 

3. helyezett: A Fever

Középmenyőzben érkezik a Fever elnevezésű kollekciónk, melyet a klasszikus letisztultság jellemez.

Egyszerű színek, megszokott vonalak alapján lett kialakítva, melyben tökéletes komfortérzettel, mégis divatosan tudunk megjelenni a strandon. 

Minden nőnek szüksége van több fürdőruhára, menjen akár külföldre, vagy a Balatonra. Ha csak kettőt választhatsz az itt felsoroltak közül, ez legyen az egyik alap darabod, amelyik minden helyzetben meg tudja állni majd a helyét.

 

2. helyezett: A Byron

Ezüstérmes lett szintén egy fekete fehér, apró mintás fürdőruhánk, ami szinte vonzza a tekintetet. 

A Byron fürdőruhák között a nők egyik legjobb barátja is megtalálható, az alakformáló bikini alsó is, mely mindamellett, hogy formálja a tested, nagyon kényelmes és trendi. 

 

1. helyezett: A Bezier

Keskenyebb hátú viszont keblekkel bővelkedők számára legideálisabb választás a Bezier fantázia nevű fürdőruha kollekciónk. Izgalmas megjelenés a sárga színben pompázó virágminta mind a bikini felső, alsó és strandruha tekintetében. 

Ha egy kis újításra vágysz és szeretnéd a jól bevált melltartód megnyugtató bizalmát élvezni, hidd el, a fent említett top 5 fürdőruhánk biztosítani fogja ezt neked! Nem érdemes várni nyárig, hiszen már most is el tudod hozni a nyaralás hangulatát azzal, hogy minden szükséges darabot beszerzel!