Monteverde

A buja trópusi nyomatok iránti vágy ihlette a tervezőket a 2021-es fürdőruha kollekció megalkotásánál, ahogy az előző posztban is említettem. Ennek a tökéletes megtestesítője a pop art stílusú Monteverde fürdőruha kollekció, amely felveszi a XXI. századi nyomtatási trendet. Az anyagon pálmaleveleket és botanikai növények virágzását láthatjuk tintafekete alapon. Két bikini felső, 3 bikini alsó és egyrészes fürdőruha a kínálat.

Palm Valley

Ismét pálmalevél, mintha egy másik egzotikus helyen járnánk, csak a Palm Valley kollekciónál az alapszín világos. Nem csak a levélzet dús, a fazonok választéka is, hiszen találunk itt egyrészes fürdőruhát, tankinit, levehető pántos, félkosaras szivacsos és telikosaras bikini felsőt, valamint kétféle bikini alsót. 34-48-as méretig ajánljuk, és a bikini felsőket a melltartó méreted szerint válaszd! A fürdőruha 90H-ig, a tankini 90GG-ig, a telikosaras bikini felső 100F méretig, de a kisebb méretek közt GG és H kosarakat is találunk.

Lindos kollekció

Egy merész absztrakt állatmintás kollekció, most tintakék színben törtfehér alapon prémium minőségű extra puha anyagból.  A kollekció minden darabja remek, találunk benne telikosaras és levehető pántos bikini felsőt, amihez kétféle magasságú bikini alsót választhatunk, valamint egy merevítős oldalt állítható fürdőruhát egészen J kosárméretig. Már csak a fazont kell megtalálnod, ami legjobban illeszkedik az alakodhoz.

Kotu kollekció

Minden pillanatban önbizalmat sugároz ez a kollekció, ami egy újabb absztrakt állatnyomatot mutat be divatos réz árnyalatban fekete alapon. Ez a színkombináció igazán jól mutat napbarnított bőrön valamint a világos és sötét hajú hölgyeknek is jól áll. A kollekció merevítős fürdőruhával és tankinival rendelkezik, széles méretskálában, 90-95-ös méretig GG-H kosárig. A levehető pántos és a telikosaras bikini felsőkhöz normál fazonú bikini alsót vagy a sokak által kedvelt visszahajtható bikini alsó választhatjuk.

Port Maria kollekció

Már csak egy koktél hiányzik és kész a tökéletes karibi hangulat a Port Maria kollekció bármely darabját viselve. Három különböző fazonú bikini felső és bikini alsó, amit igazán mixelhetsz stílusodnak megfelelően, sőt egy fekete bikinivel is.
A telikosaras bikini felső 100F, 95G, 90GG, 85H méretig elérhető, a fürdőruha 95GG méretig. A tankinit akkor ajánlom, ha kevesebb bőrfelületet szeretnének szabadon hagyni a kíváncsiskodóknak, vagy egy fehér szoknyával, shorttal spagetti pántos pólóként szeretnéd használni a nyáron.

Tobago kollekció

Lágy minta, halvány színek a Tobago kollekció alappillére, de a pálmalevéltől és az állatmintától ebben a kollekcióban sem szabadulunk. Furcsa kontrasztok keveréke ez a nyomott mintás anyag, de mégis működik a fehér alapon a dinnye az aqua és a period zöld, ami egyedi hangulatot teremt.  Kényelmes viselet és maximális tartás legyen akár 65-ös vagy 100-as méreted, a különböző fazonok között megtalálod, amit keresel.